Prison Break Sezonul 4 Episodul 22 Online Subtitrat

Prison Break Sezonul 4 Episodul 22 Online Subtitrat
Titlul original:  

Prison Break Sezonul 4 Episodul 22 Online Subtitrat


Categoria:  Crima, Drama, Mister, Seriale Online, Prison Break Sezon 4
Anul:  2009
Calitate:  HD-Rip
Rating:  

28-03

2014

0

Autor:  AlexSpada     Vizualizari:  1116

Prison Break Sezonul 4 Episodul 22 Online Subtitrat . Lincoln Burrows este condamnat la moarte pentru uciderea fratelui Vice-Preşedintei SUA şi încarcerat în închisoarea Fox River, în aşteptarea executării sentinţei: moartea prin electrocutare. Fratele lui, Michael Scofield, este însă convins că Lincoln este nevinovat şi se hotărăşte să îl salveze.
Întocmeşte un plan ingenios de evadare şi, pentru a putea pătrunde în închisoare, îşi înscenează propria arestare: simulează jefuirea unei bănci, iar la proces pledează vinovat. Odată condamnat, este trimis, la cererea sa, în închisoarea de maximă securitate Fox River, unde se află şi Lincoln.
Aici începe să îşi pună în aplicare evadarea, ajutându-se de planul codat al închisorii pe care şi l-a tatuat pe corp. Pentru ca totul să decurgă perfect, are însă nevoie de cooperarea câtorva deţinuţi, criminali periculoşi, pe care trebuie să îi atragă de partea sa
 Promovare
Informatii
Doriti să lăsati comentariu? Va Rugam Sa Va Logati la contul dvs. pentru a lăsa comentarii. Nu ai un cont? Te Poti Inregistra Acum.